Corona Lockdown

Corona Lockdown

Søde jer

Efter myndighedernes anvisninger overholder frisørbranchen desværre ikke de retningslinjer som er blevet påduttet. Vi er i for tæt kontakt i for lang tid med vores kunder og må derfor ikke varetage denne arbejdsopgave. Alle tider frem til april er selvfølgelig og beklageligvis aflyst. 

At der ikke er kunder i stolen, betyder altså IKKE at jeg ikke stadig arbejder hårdt for at efterleve jeres forespørgelser. Butikken er stadig åben for bestillinger og produkter kan indtil åbning stadig købes til -20%. Derudover er der mulighed for, at få brygget sin proteinkur i et take away hjemmekit med vejledning til, således at de af jer som ønsker lidt ekstra lækkert i jeres tvunget Coronaferie får mulighed for det. 

Udover disse tiltag, vil jeg opfordre jer alle til at følge med på de sociale medier, da jeg hver dag vil gå live med how to og step by step tricks og opsætninger.

Til slut vil jeg sige TAK  for al den støtte jeg har modtaget fra jer i form af søde beskeder. Jeg er her stadig når krisen er slut, hvis bare i husker at booke ud i fremtiden så der er noget at vende tilbage til. 

Vi ses snart igen

Mange knus herfra
Maralynn Sole

Ingen kommentare

Desværre, man kan ikke skrive kommentare i dette øjeblik