Om salonen

Salonen

Maralynn Sole, 27 år, udannet stylist med 13 års erfaring

 

Hvis du er ude efter, at se og mærke forskel på din frisøroplevelse kan du trygt sætte dig i stolen hos mig. Jeg prioritere ærlighed og nærvær lige så højt som faglige kompentencer og i en session hos mig spørger jeg hellere 5 gange for meget for, at sikre mig at vi er på samme side.

Det er ikke uden grund, at nogle at mine kunder har fulgt mig i mere end 13 år, for salonen appelerer til den modebevidste, afslappede type, som nyder at komme igen (og igen) et sted, hvor jeg kender dig og din personlighed. jeg brænder for, at lave hårfarver og klipninger der holder og har derfor specialiseret mig i teknikker som er indhentet fra farveteknikkere verden over. Min nysgerrighed indenfor fagets brede rammer bringer mig flere gange om året udenlandsk. Salonen er udvalgt og uddannet Session.Salon hos Kevin Murphy – et kvalitetsstempel som kun få salonen i Danmark har, hvilket har givet mig en evig finger på pulsen hvad up-comming styles og uddybet produktviden angår.

 

Salonen samarbejder på tværs af landet med andre dygtige tekniker, hvor vi løbende udvikler vores egne farvetiknikker, hvilket  gør at vores arbejde er meget unikt. B.la. ‘flashlift’, som nærmest er blevet salonens varemærke, er trænet og udviklet af salonens gamle team så sent som i julen 2018.

 

I februar 2019 skiftede salonen hele farvesystemet ud til Color.Me fra Kevin Murphy, hvilket betyder, at salonen er 100% Kevin Murphy. Jeg har kun enkelte håndplukkede vare fra andre leverandører, b.la. hårtrense extensions fra Djarling hair til symetoden, som jeg på ingen måder vil gå på kompromis med, jern fra vores danske mærke GHD samt nogle enkelte hyldevare som jeg ikke kan undvære.

Maralynn Sole: ,,Jeg har været i faget i mere end 13 år og har siden barns ben vidst, at det var mit drømmejob. Teori har altid været min stærke side og jeg dyrker den utrolig meget i min hverdag i salonen. Kemi kan være en værre drillepind -det gør jobbet endnu mere spændende! Jeg er langsom til at udvikle mig, men sindsyg hurtig til at opsnappe upcoming teknikker og trends så når kunderne er klar, er de indøvet til fingerspidserne. Jeg elsker at være først med farveteknikker og træner derfor hver eneste måned på modeller, hvilket giver sig til udtryk i mine farvninger. Jeg går aldrig halvhjertet ind i en behandling og noget af det jeg vægter højest er, at farve og form matcher ansigtets mange facetter”.